Band & Koor-informatie:

 

Nice Choice

Maandag-avond Studio 1

Nice Choice repeteert al sinds 2008 bij ons.

In januari 2010 heeft er een ledenwissel plaats gevonden met een andere drummer en een zangeres.

In 2014 is Nice Choice uitgebreid met een toetsenist en een percussionist.

In de loop der jaren hebben we Nice Choice en de leden zien groeien tot een geweldige coverband met een zeer gevarieerd repertoire. Een swingende band voor een spetterende avond muziek! 

Wij bebben Nice Choice al diverse keren kunnen en mogen helpen met materialen en technische ondersteuning maar ook met het regelen van optredens.in de regio zoals Kleurrijk Hilversum Amateurband Festival, Accoustisch optreden Bethlehemkerk, Felix III, Optreden bij Eetcafe De Kei, e.v.a.

 

 Klik hier om de website te bekijken van Nice Choice  *  

 nl-nl.facebook.com/pages/Nice-Choice

 

 

Ozon

Donderdag-avond Studio 1

OZON bestaat uit 5 bandleden,

George Heuft bespeeld diverse Gibsons-gitaren en zingt, Rob Gerritsen speelt Rickenbacker-bas en Moog Taurus en zingt, Rien Koevoets toetsen en zang, Oscar Strik drums en Martien Visser zang en gitaar.

OZON is een Symfonische Rockband uit Hilversum. De band is oor-spronkelijk opgericht in 1979 en na heroprichting in 2000 weer actief. Ozon speelt uitsluitend eigen werk. De muziek is te omschrijven als symfonische en melodische rock, met een knipoog naar bands als Genesis, Yes, Arena en Camel.

Op 12 oktober 2013 heeft OZON zijn eerste optreden gedaan in het Dorpshuis van Vreeland.

Op zaterdag 31 oktober  2015 heeft Ozon in het Vitusgebouw in Blaricum haar 2de "Live Concert" gegeven. Stage Solutions heef dit optreden technisch ondersteund met geluid en licht.        

Zaterdag 23 juli 2016 heeft OZON 5 nummers ( 28 sporen digitaal ) bij Red Yellow & Blue Studio's in Studio 1 opgenomen. 

                     

OZON vinden op: nl-nl.facebook.com/progrockozon

 

 

Snowe Koor

Zaterdag-ochtend Studio 2

Het Snowe Koor is begonnen in 2001. Het is allemaal begonnen met 5 kinderen die het leuk vonden om af en toe gezellig te zingen. Dit leidde tot onze eerste uitvoering; een paar kerstliedjes zingen voor de ouders. Onze naam komt voort uit de eerste letters van de achternamen van de eerste 5 leden `Snowe'. Het werd zo leuk gevonden, dat de kinderen bleven zingen en voordat we het wisten hadden we 20 leden, een gezellig talentvolle groep onder leiding van Jacky en Ian Southam. We zijn nu ruim 10 jaar verder en hebben inmiddels al jaren een vaste band die ons begeleidt.

 

Het Snowe-Koor zit al enige jaren bij ons in de studio. Zij repeteren op de zaterdag-ochtend van 10.00uur tot 13.30uur.

 

Klik hier voor de Website van het Snowe Koor

 

Er zijn nog diverse studio's vrij op diverse dagdelen.

Geen zin om 's avonds te repeteren? 's Morgens of

                          's middags mag ook.

We zijn iedere middag open ( 7 dagen per week )

Geen tijd om door de week te repeteren....... Zaterdags en zondags kan bij ons ook  gerepeteerd worden.

Diverse mogelijkheden in overleg.

BEL: 06-51518770

 

 

 

Externe Band- en Koorcontacten:

 

Grada & The Groovy Loungeband:

Een proffessionele "Jazzy" Loungeformatie met een bijzonder repertoir. Met Grada als leadzangeres een bijzondere vertoning op uw evenement.

De eerste opzet van de band heeft bij ons in de studio plaatsgevonden. Na een jaar heeft de band voor het eerst gespeeld op Kleurrijk Hilversum Daarna heeft de band zijn vleugels uitgeslagen, heeft een metamorfose doorgemaakt en is uitgegroeid tot een "professionele band". In september 2014 met ons gespeeld op "Kei - Culinair" . Zeer succesvol!

 

Hoge Noot:

Hoge Noot is een eigenwijze coverband met een fijn repertoire, bestaande uit de beste nummers uit pakweg vier decennia pop- en rockmuziek. Dat zijn niet uitsluitend de geijkte stampers, maar soms ook minder gebruikelijke, maar wel heel herkenbare nummers. Belangrijk daarbij is dat wij zelf de nummers leuk vinden om zowel naar te luisteren als om te spelen. Denk aan stevige pop van Snow Patrol tot The Red Hot Chili Peppers. Mooie ballads van Coldplay tot Saybia. Nederpop zoals Bløf en Het Goede Doel. Nummers van INXS en Tears for Fears en verrassende uitvoeringen

van het repertoire van Kane, Midnight Oil en Seal. Josje Dorrestein (zang) is in verschillende opzichten de jongste aanwinst van de band, zij versterkt het 'vocale team' van Hoge Noot sinds eind 2014.

 

Brooklynbrothers:

Peter Damm & Alex Buiting vormen samen het duo "Brooklynbrothers" uit Breukelen. Peter is professioneel gitaarbouwer maar gitaar spelen en zingen is zijn leven en passie.

BOB - Band:

B.O.B. is een coverband uit Hilversum, met een breed repertoire. Oude rock en blues wisselen we af met hedendaagse pop, golden oldies van Elvis Presley, Wilson Picket en The Beatles naast nummers van Ilse de Lange, John Mayer en Dido.       We spelen ‘just for kicks’ in kleine zalen en café’s. 

 

 

KGB - Band:

De KGB Band bestaat uit Karel, Gerard en Bob. 3 mannen die hun sporen lang geleden al verdiend hebben in de muziek. Ze maken met 3 gitaren en 3 microfoons de podia onveilig met gezellige muziek uit de '70, '80er jaren met o.a. nummers van Tom Patty, Pink Floyd, CCR, Paul McCartney, etc. Kortom een sfeervolle aanrader ........ uit Hilversum.

 

In The Pocket:

In The Pocket is een gezellige coverband uit Loosdrecht en Hilversum die bestaat een formatie van 7 muzikanten. De band speelt een gevarieerd repertoire met verschillende muziekstijlen, van meer jazzy en funky nummers tot pop en rock, gewoon de lekkere nummers die je horen wil. Samenstelling In The Pocket: Eelco Horstman: Gitaar, Jurgen van den Brandt: Drums, Jelle van der Linden: Saxofoon, Jeroen Hermus: Toetsen, Mats Gorter: basgitaar, Marina Horstman: Zang, Isaura Gorter: Zang.

 

 

Gimmick & Ben Sims:

 

 

 

 

 

 

Stupid Donkey Coverband:

Stupid Donkey is een echte mannenband. Sevig gitaarwerk, rauwe sax en bluesharp. En daarnaast een leadzanger met een vleugje "De Dijk - Sound".  Stupid Donkey speelt lekkere eigengerijde rock op hun eigen manier maar toch met een vertrouwde sound. De band komt uit Bunnik bij Utrecht.

 

 

S.A.N.

S.A.N. is een Molukse Band met een lekkere zwoele sound. Sing Ada Nama staat voor ( Moluks ) Heeft Geen Naam!!

SAN ( Sing Ada Nama ) is een band met leden, die het Moluks/Indische muziek in hun hart hebben gesloten, zogeheten lagu-lagu muziek. De roots van S.A.N. liggen in Emmen,Groningen en Oosterwolde.
www.s-a-n.nl
 

Profiler Coverband:

Rock Coverband & Live Band Profiler heeft meer dan 10 jaar ervaring en is volgens de opdrachtgevers en het publiek een succesnummer voor ieder feest! Profiler is dé rock coverband & live band om op een professionele manier uw festival, bruiloft, bedrijfs- of familiefeest tot een succes maken! Ondersteund door een eigen geluids- en lichttechnicus is ook de podiumpresentatie en geluidskwaliteit zeer professioneel.

 

info@profiler-music.nl

The Kelly's:

The Kelly’s is sinds kort geen muzikaal duo maar muzikaal trio geworden. Het team van The Kelly’s is versterkt met de komst van zanger/gitarist Melchior Bornhijm. Melchior heeft een goeie muzieksmaak met frisse liedjes. Jarenlang was Melchior de frontman van de rockband JUST, deze band is sinds begin dit jaar helaas uit elkaar. Gelukkig heeft Melchior zijn plek gevonden bij The Kelly’s. Op 29 november 2014 met ons gespeeld in "DE KEI" in Hilversum.

Kelly Callenbach: Toetsen / Zang, Rudger ten Hove: Gitaar, Melchior Bornhijm: Gitaar / Zang.

Website: www.thekellys.nl  en www.facebook.com/thekellys036 

 

PushBack:

Een stevige Party-Rock Formatie waar de ramen van trillen ..........

‘Partyrock for the Living’ -je kunt er helemaal los op feesten en wij spelen het. En hoe! Pushback brengt met volle overtuiging uptempo, vrolijke vette partyrock. Originele muziek uit dit genre van bijvoorbeeld de Foo Fighters, Blink-182, Good Charlotte, Green Day, maar ook mainstream muziek waar ze hun vrolijke ‘partyrockjasje’ om hebben gedaan, zoals Pink, Adele, Robbie Williams, the Outkast, Armin van Buren en andere.

 Pushback speelt nummers die power hebben, strak zijn en voldoen aan wat wij ‘de grote blij’ noemen.. Vrolijk & Uptempo! Pushback staat garant voor een optreden vol gedreven partyrock voor iedereen die lekker los wil gaan. Partyrock for the Living zeggen wij altijd..

Website:  www.pushback.nl/band

 

RAVage

RAVage is de pop/rock coverband uit de regio Gooi en Vechtstreek die je niet mag missen op je feest. Lekker knallen of kleinschalig! RAVage speelt covers voorzien van een eigen randje en heeft een zeer breed repertoire. De band bestaat uit zes enthousiaste muzikanten die elk al geruime tijd meedraaien in het bandcircuit. De band speelt covers uit de jaren ’70, ’80 en ’90 en nummers die nu in de hitlijsten zijn terug te vinden. Hun repertoire bestaat onder meer uit nummers van Anouk, De Dijk, Robbie Williams, Amy Winehouse, Kensington en nog veel meer.

 

S.A.B.O.R.:

SABOR is een band met roots in de Ambonese cultuur.

James Bulo & Band:

James Bulo is bekend van .....

Them Bootie Movers:

Them Bootie Movers is een band .......

The George Benson Tribute Band:

 

Roads to Roam:

Roads to Roam is een alternatieve Rock/Pop Band