Huisregels:

 

Om lekker ontspannen muziek te kunnen maken, om je veilig en prettig te voelen in ons pand en wij onze kwaliteit / serviceniveau te kunnen waarborgen, gelden er bij Red Yellow & Blue Studio's een aantal huisregels.

 

Uiteraard gelden op dit moment alle "Corona-Regels" van het RIVM en van het OMT. Houd je aan deze regels!!

 

 1. Meld je bij aankomst bij de aanwezige medewerker(s) van RYB-Studio De medewerker van RYB-Studio's wijst je de besproken oefenruimte toe.
 2. Vaste huurders met "eigen sleutel" hoeven zich niet te melden. 
 3. Apparatuur van de ene studio mag niet verplaatst worden naar een andere studio. Apparatuur mag ook niet "tijdelijk op de gang gezet worden". Houd, op last van de brandweer, de gangen vrij van opstakels. Houd vluchtwegen altijd vrij.
 4. Houd je aan de afgesproken tijden. 
 5. Lever de geleende en/of gehuurde spullen na afloop in bij de medewerker van RYB-Studio's
 6. "Vaste Bands" kunnen prive apparatuur / intrumenten opslaan in bandkasten. Let wel: RYB-Studio's is niet verzekerd voor deze materialen. Als zodanig zijn wij nooit verantwoordelijk voor enige vorm van schade aan of verlies / diefstal van uw goederen.
 7. Bij vertrek laat je de oefenruimte opgeruimd achter. Zet alle apparatuur uit. Doe de verlichting uit en sluit de studio af. Afval kan in de daarvoor bestemde bakken worden gedeponeerd. 
 8. Bij klachten over het geluidsniveau, pas je het volume (zonder discussie) aan. Iedereen heeft het recht op ongestoord repeteren. De studio's zijn gebouwd op 100db!
 9. Tijdens je aankomst, je aanwezigheid en vertrek bij RYB-Studio's veroorzaak je geen overlast, ook niet rondom het complex en op het parkeerterrein. Houd je aan de max. snelheid op het terrein van 10Km.
 10. Gasten zijn van harte welkom. Ze vallen echter wel onder de verantwoordelijkheid van de gene die de bezoeker(s) heeft uitgenodigd. 
 11. Gebruik van drugs en handel in drugs is ten strengste verboden. Overmatig gebruik van alcohol houdende dranken is niet toegestaan.
 12. Het gebruik van consumpties in de studio's ( eten én drinken ) is niet toegestaan ( water in flesjes uitgesloten ) Koffie, thee, frisdranken en etenswaren kunnen genuttigd worden in de kantine.
 13. Roken, wierook en open vuur is in het pand verboden. Roken kan buiten op de parkeerplaats.
 14. Vanuit veiligheid moeten nooduitgangen, brandmelders en brandblusapparatuur vrij gehouden blijven.
 15. Alle studio's + het buitenterrein zijn voorzien van camera's voor sociale controle en om uw en onze materialen en veiligheid te waarborgen.
 16. Bij overtreding van de huisregels kan de toegang tot de RYB-Studio's worden geweigerd.
 17. Bij diefstal, mollest, bedreiging en fysiek geweld lichten wij direct de politie in.
 18. Het is aan te raden om als band een WA-verzekering af te sluiten voor het geval van schade aan het pand of aan apparatuur van RYB-Productions.